Mutatjuk a videót!

2023.08.27. 19:28

Exkluzív: óriási csúszás, aztán csatt – itt a kamerafelvétel a szoboszlói balesetről!

Az egyik utcabeli a Haonnak elmondta, először fékcsikorgást, majd durranást hallott. Állítása szerint nem ez az első baleset azon a szakaszon.

Haon.hu

Ahogy arról beszámoltunk, súlyos baleset történt vasárnap délután Hajdúszoboszlón, a Böszörményi utcában: egy autós villanyoszlopnak csapódott, méghozzá akkora erővel, hogy az oszlop elmozdult a helyéről, és csak a vezetékek tartották. A helyszínről egy fiatal férfit vitt súlyos sérülésekkel kórházba a mentőszolgálat. 

A Hajdú Online rendelkezésére bocsátotta az egyik utcabeli azokat a videófelvételeket, amelyeken látszik a becsapódás pillanata.

A szemközti ház biztonságikamera-képén jól kivehető, hogy a fehér autó előbb megcsúszik, majd orral az útpadka felé fordulva, oldalról nekiütközik az oszlopnak.

Nem először történik baleset

A hölgy eközben elmondta, a balesetet megelőzően óriási fékcsikorgásra lettek figyelmesek a repülőtér irányából, majd nagy durranást hallottak. Elmondása szerint

nem ez az első baleset ezen a szakaszon, szinte minden évben történik itt legalább egy; landolt már autó az árokban, csavarodott már fel fára vagy éppen villanyoszlopra.

A hölgy arról panaszkodott, hogy a Böszörményi utcán sokan jóval többel mennek, mint a megengedett, az útban pedig van egy beláthatatlan kanyar, ami nagy veszélyforrást jelent. Mint mondta, már több helyen jelezte a „ száguldozók” okozta problémát.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában