Csúnya baleset

2023.07.03. 12:14

Durva karambol Vámospércsen: pókhálót fejelt a szélvédőbe egy nő

Nem volt bekötve.

Forrás: police.hu

A jelenlegi adatok szerint egy férfi autózott Vámospércsen még vasárnap. Mielőtt elindult, jól döntött, és bekötötte a biztonsági övet, mellette ülő ismerőse viszont nem így tett. Egy kanyarban kisodródtak, nekiütköztek egy másik autónak, majd árokba hajtottak. A baleset következtében mindketten megsérültek, a nő, aki nem kötötte be magát, lefejelte a szélvédőt – tudatta a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Vámospércs baleset
Forrás: police.hu

A közleményben ennek kapcsán azt írják, nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a biztonságos közlekedés elengedhetetlen feltétele, hogy az autóban utazók közül mindenki bekapcsolja a biztonsági övét. Egy esetleges baleset bekövetkezésekor ennek használatával csökkenthető a sérülés súlyossága, sőt, ez az egy mozdulat akár életet is menthet.

Hozzátették: a rendőrség Csatlakozz! elnevezéssel országos kampányt indított, amelyben felhívja a figyelmet a biztonsági öv és a gyermekülés helyes használatára, azok megkérdőjelezhetetlen fontosságára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában