Sziréna

2023.07.11. 09:26

Miről beszélget egy eritreai, bangladesi, pakisztáni, iraki és srí-lankai egy kamionban Nagykerekinél?

Nem, ez nem egy vicc kezdete, de valószínűleg arról, hogy ki folytassa le velük szemben az eljárást... Határrendészeti összefoglaló.

A sofőrnek 100 ezer forint közigazgatási bírságot szabtak ki

Forrás: police.hu

A biharkeresztesi határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy román állampolgár július 10-én reggel. Az igazoltatás során kiderült, hogy vele szemben a Győri Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások előállították a férfit.

Ugyanezen a napon este 23 óra 30 perc körül ellenőriztek egy járműszerelvényt Ártándon. A biharkeresztesi rendőrök megállapították, hogy közel 9 százalék túlsúlyt eredményezett a rakomány, ezért a sofőrnek 100 ezer forint közigazgatási bírságot szabtak ki.

Másnap hajnalban akart belépni az országba egy teherautó Nagykerekinél. A rendőrök a magyar-román közös határforgalom-ellenőrzés során kilenc, magukat eritreai, bangladesi, pakisztáni, iraki és srí-lankai állampolgárnak valló külföldit találtak a kamion rakterében. Velük szemben az eljárást a Román Határrendőrség folytatja le.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában