Sziréna

2023.07.11. 10:35

Többen is megsérültek hétfőn Hajdú-Bihar vármegye útjain

Kellő körültekintéssel és a közlekedési szabályok betartásával ezek elkerülhetőek lettek volna.

A balesetek többségének hátterében súlyos szabályszegés áll

Forrás: police.hu

Hajdú-Bihar vármegyében az elmúlt 24 órában több személyi sérüléssel járó közlekedési baleset is történt. Voltak, akiket súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba, míg mások könnyű sérüléseket szenvedtek. A rendelkezésre álló adatok szerint ezek az esetek többnyire az elsőbbségi szabályok be nem tartása, sebesség helytelen megválasztása, szabálytalan tolatás miatt következtek be, de volt olyan is, amikor a sofőr elaludt a volán mögött. 

Kellő körültekintéssel, a közlekedési szabályok betartásával elkerülhető lett volna, hogy bárkit is egészségügyi intézetbe szállítsanak.

Ne feledjék! A balesetek többségének hátterében súlyos szabályszegés áll, de néha egy kisebb hiba is elég ahhoz, hogy a tragédia bekövetkezzen. A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság ezúton is kéri a járművezetőket, hogy továbbra is legyenek egymással türelmesek, előzékenyek, és tartsák be a közlekedési szabályokat! A hasonló esetek elkerülése érdekében kérjük, hogy vezessenek mindig kipihenten és gyakrabban álljanak meg felfrissülni!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában