Sziréna

2023.07.19. 13:49

Megvertek, majd kifosztottak egy férfit Hajdúböszörményben

Három testvért vettek őrizetbe az eset miatt.

Haon.hu

A nyomozók a 32, 24 és 18 éves testvéreket bűnügyi őrizetbe vették

Forrás: police.hu

Kifosztás bűntett, valamint könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság három testvér ellen, akik megverték, majd kifosztották egyik ismerősüket – tudatta a police.hu szerdai közlésében.

A rendőrségre július 18-án hajnalban érkezett bejelentés arról, hogy egy hajdúböszörményi parkban többen megvertek egy férfit, majd elvették a telefonját és a pénzét. A helyi rendőrök azonnal az elkövetők keresésébe kezdtek. A gyanú hamar három testvérre terelődött, akik ismerték és együtt italoztak az éjszaka folyamán a sértettel.

A körzeti megbízottak a járőrökkel közösen pár órán belül megtalálták a fivéreket, és előállították őket a rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásukon mindhárman beismerő vallomást tettek. A nyomozók a 32, 24 és 18 éves testvéreket bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában