Összefoglaló

2023.07.03. 08:11

Rémálommá vált a mosogatás egy böszörményi házban

Kigyulladt a mosogatógép, riasztani kellett a tűzoltókat, akik emellett avar- és autótűzzel is küzdöttek a vasárnap. Ügyeleti hírek.

Forrás: illusztráció / MW-archív

Kigyulladt egy mosogatógép egy családi ház konyhájában Hajdúböszörményben, a Kossuth Lajos utcában. A helyi hivatásos tűzoltók a gépet kihozták az épületből, és egy vízsugárral eloltották a tüzet, majd átszellőztették az ingatlant, számolt be ügyeleti összefoglalójában a vármegyei katasztrófavédelem. 

Kigyulladt egy személygépkocsi önindítója vasárnap délelőtt Debrecenben, a Kartács utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos eloltotta a lángokat. Az egység átvizsgálta a járművet, majd visszahűtötte és eloltotta az izzó részeket. 

Kétszáz méter hosszan foltokban égett az aljnövényzet tegnap a déli órákban Hajdúhadházon, az Ibolya utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Ötven négyzetméteres területen égett az avar Balmazújvároson, a Soós Imre utcában tegnap délután. A helyi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral eloltották a  tüzet.

Nagyméretű faágak hasadtak le tegnap késő délután Hajdúszoboszlón, a Tessdik Sámuel utcában. A fürdőváros hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában