Összefoglaló

2023.07.15. 09:21

Lesodródott az útról egy autó Létavértesnél – egy személy beszorult a roncsba

A jármű mindkét utasát kórházba kellett szállítani.

Haon.hu

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Péntek reggel egy lakatlan ház egyik szobájában keletkezett tűz Létavértesen, a Víztorony utcában. A létavértesi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik a tüzet egy vízsugárral oltották el – tudatta összefoglalójában a katasztrófavédelem.

Egy személygépkocsi lesodródott az útról Létavértes és Bánk között pénteken délben. A létavértesi önkormányzati és a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak. Az autó egyik utasa beszorult a roncsba, őt a tűzoltók kiszabadították, és átadták a mentőszolgálatnak. Az autó mind a két utasát a mentőszolgálat kórházba szállította.

Álmosdon, az Arany János utcában egy nagyméretű fenyőfa ágai hasadtak le. A létavértesi önkormányzati tűzoltók magasból mentőn keresztül láncfűrésszel avatkoztak be.

Péntek este két huszonöt méteres fa dőlt meg az útra Nyíradony közelében. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a fát. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában