Összefoglaló

2023.06.24. 09:35

Több tűzesethez siettek pénteken a hajdú-bihari tűzoltók

Napközben is akadt dolguk a lánglovagoknak.

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Pénteken hajnalban egy lehasadt faág szakított le egy kábelt Debrecenben, a Dugovics Titusz utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel távolították el a fát. Három személygépkocsira szakadt egy fa tegnap reggel Debrecenben, a Görgey utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók a fát eltávolították – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Száraz fű égett húsz négyzetméteren tegnap a déli órákban Hajdúnánáson, a Hadnagy utca végében. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet.

Hatvan köbméter akácfa égett Nyíradonyban, a Határőr utcában pénteken kora délután. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltották el a tüzet.

Két hektáron égett a gabona és egy kombájn tegnap délben Bakonszeg külterületén. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet.

Papír hulladék égett egy üzem udvarán Debrecenben, a Madár utcában tegnap délután. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kézszerszámokkal eloltották a tüzet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában