Ügyeleti hírek

2023.06.27. 10:08

Több baleset miatt kellett riasztani a tűzoltókat Hajdú-Biharban

A rendőrök 13 személyt állítottak elő a hétfői nap folyamán.

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Fotó: KISS ANNAMARIE

Villanyoszlopnak hajtott egy személygépkocsi hétfőn reggel Nádudvaron, a Fő utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járművet. Az autóban egy ember utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította - olvasható a katasztrófavédelem portálunkhoz eljuttatott közleményében. 

Lehasadt egy nagy méretű fa egyik ága tegnap reggel Balmazújvároson, egy telephelyen. A balmazújvárosi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Lehasadt egy nagyméretű fa ága tegnap délelőtt Nagyhegyesen, a Kossuth utcában. A balmazújvárosi önkormányzati és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók magasból mentő segítségével közelítették meg a fa lombkoronáját, majd láncfűrésszel eltávolították az ágat.

Személygépkocsi és egy kamion ütközött össze hétfőn kora délután Debrecenben, a Hajnal utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket.

Árokba hajtott egy kisbusz kora délután Bihartorda és Bakonszeg között. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók a járművet átvizsgálták. Az autóban egy ember utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami közül 1 súlyos, négy pedig könnyű sérüléssel végződött - írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány 14 személyt fogott el, közülük 11 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személyt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, míg egy külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 13 személyt állítottak elő, ebből hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés nyolc esetben történt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában