Ügyeleti hírek

2023.06.29. 08:32

Kigyulladt kisteherautó és tetejére borult kocsi miatt riasztották a hajdú-bihari tűzoltókat

A rendőrök pedig egy nap alatt tíz személyt fogtak el.

A tűzoltók segítségét több esetnél kérték

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Lehasadt és egy elektromos kábelre lógott egy fa ága tegnap reggel Komádiban, az Erzsébet utcában. A komádi önkormányzati tűzoltók dugólétrán keresztül motoros láncfűrésszel távolították el az ágat - olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában. 

Kigyulladt egy kisteherautó motortere szerdán kora délután Hajdúnánáson, a Fürdő utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók kiérkezésére az ott tartózkodók egy tűzoltó készülékkel megfékezték a tüzet. Az egység egy vízsugárral elvégezte az utómunkálatokat.

Lesodródott az útról és a tetejére borult egy személygépkocsi tegnap délután Nagyhegyes és Balmazújváros között. A balmazújvárosi hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járművet.

Egy személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze tegnap délután Debrecen közelében, a 33-as számú főúton. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az autókban hárman utaztak, közülük két embert a mentőszolgálat kórházba szállított.

Létavértesen, a Kossuth kertben egy faág az útra hasadt. A létavértesi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel az ágat levágták.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami súlyos, sérüléssel végződött - írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány 10 személyt fogott el, közülük három embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, hat főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 13 személyt állítottak elő, ebből két főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában