Sziréna

2023.06.14. 09:15

Elkötött egy autót Debrecenben három hadházi férfi – hamar elfogták őket

A rendőrök befejezték az ügyben a nyomozást.

Az egyenruhások gyors intézkedésének köszönhetően a gépkocsit a 4-es számú főúton megállították, a férfiakat pedig elfogták

Forrás: police.hu

Jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya három hajdúhadházi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a 33 és 18 éves férfiak egy debreceni vendéglátó egységből elloptak két kabátot február 9-én éjszaka. Az egyik kabátban benne volt egy indítókulcs, amivel beindították a szórakozóhely mellett parkoló autót, majd abba beültek, és mindhárman útnak indultak – olvasható a police.hu szerdai közlésében.

Az egyenruhások gyors intézkedésének köszönhetően a gépkocsit a 4-es számú főúton megállították, a férfiakat pedig elfogták. A 66 éves sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ráadásul vezetői engedéllyel sem rendelkezett. Neki járművezetés ittas állapotban vétség és engedély nélküli vezetés szabályértés elkövetése miatt is felelnie kell.

A rendőrök a nyomozást befejezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában