Közlekedés

2023.06.15. 15:58

Debrecentől Hadházig lezárják az elkerülőt, erre kerülhetnek az autósok – térképpel

Kerékpárverseny lesz jövő csütörtökön, aznap változik a közlekedés a vármegyeszéhkelytől északra.

Forrás: illusztráció / MW-archív

Kerékpáros időfutam ob-t rendeznek Debrecennél június 22-én 6.30-tól előreláthatólag 16 óráig, emiatt lezárják a 354-es számú főút 35-ös számú főút és a 4-es számú főút csomópontja közötti szakaszát, írja a police.hu. 

A közlemény szerint a verseny időtartama alatt a 35-ös főútról a 4-es főút igénybevétele céljából a 354-es főútra nem lehet majd felhajtani, valamint az M35-ös autópálya felől érkezők a 35-ös főút csomópontja után az útszakasz lezárása miatt nem tudnak továbbközlekedni.

Szintén lezárják Nyíregyháza felől a 4-es főút bocskaikerti csomópontját. A 4-es főúton Nyíregyháza irányából közlekedők Bocskaikert csomópontja után a 354-es főúton nem mehetnek tovább, valamint a 4-es főúton Bocskaikert irányából közlekedők nem kanyarodhatnak balra, a 354-es főútra.

Az M35-ös autópálya irányából a 35-ös főút csomópontjában a főútra terelt autósok a debreceni Füredi út – Böszörményi út kereszteződésben balra kanyarodva a Füredi út – Bem tér - Nyíl utca útvonalon, az Árpád téren balra kanyarodva tudják folytatni útjukat a Kassai úton, egészen a 4-es főútig. A másik lehetőség Hajdúböszörmény központjában jobbra kanyarodva a 3507-es úton a 4-es főútig.

A 35-ös főútról a 4-es főút igénybevétele céljából a 354-es főútra tartó sofőrök Hajdúböszörmény központjában jobbra kanyarodva a 3507-es úton közlekedve jutnak el a 4-es számú főútra.

A 4-es főúton Nyíregyháza irányából közlekedők Bocskaikert csomópontja után balra kanyarodva közlekedhetnek tovább Debrecen irányába a 4-es számú főúton.

A rendőrség fokozott óvatosságra kéri a sofőröket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában