Térképen az útvonal!

2023.05.10. 14:03

Forgalomkorlátozást is hoz magával a pénteki sárgulási felvonulás Debrecenben

A Déri Múzeum előtt a parkolást is korlátozzák.

Sárgulási felvonulás Debrecenben

Forrás: Napló-archív

Pénteken rendezi meg a hagyományos sárgulási felvonulást a Gazdaságtudományi Kar, valamint a Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Debrecenben, ezért a közlekedőknek ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítaniuk aznap 9 órától előreláthatólag 15 óra 30 percig. A rendőrség tájékoztatása szerint a felvonulás a

Debrecen, Akadémia utca – Böszörményi út – Mester utca – Bethlen utca – Déri tér – Perényi út – Füvészkert sétány – Hunyadi János utca – Bethlen utca – Egyetem sugárút – Egyetem téri körforgalom – Nagyerdei körút – Egyetem tér – Dóczy József utca – Bólyai utca – Debreceni Egyetem Böszörményi úti campus útvonalon, a menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sávban fog haladni.

Az adott útvonalon lévő kereszteződésekben karos rendőri forgalomirányítás lesz, így torlódásra lehet számítani.

Pénteken 9 órától előreláthatólag 15 óra 30 percig a Déri téren, a múzeum előtti útszakaszon a parkolást is korlátozzák.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában