Hamar megtalálták az összefüggést

2023.04.06. 11:52

A pénzének és az ivócimborájának is csak a hűlt helyét találta ébredés után egy debreceni panzió vendége

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Egy debreceni panzió egyik vendége tett bejelentést a rendőrségre április 4-én délelőtt arról, hogy eltűnt közel 1 millió forint készpénze és a mobiltelefonja. Előző este egy kocsmában megismerkedett egy férfivel, majd a közös italozást a bejelentő szálláshelyén folytatták. A sértett elaludt, reggelre azonban a pénze és a mobiltelefonja eltűnt, de újdonsült ismerősének is csak a hűlt helyét találta - közölte a rendőrség

A nyomozók azonnal az ismeretlen azonosításába és keresésébe kezdtek. Munkájuk hamar meghozta az eredményt, a kapott személyleírás alapján egy helyi lakos került a látókörükbe. A 45 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra és gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított az italozást követően kihasználta, hogy a sértett elaludt és ellopta tőle a mobiltelefonját, valamint közel 1 millió forint készpénzt.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást vele szemben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában