Elismerés

2023.02.28. 11:25

Kiemelkedő elismerésben részesült a Hajdúböszörményi Katasztrófavédelmi Őrs

Harsányi Zoltán átvette Az Év katasztrófavédelmi őrse elismerést

Forrás: Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Évértékelő állománygyűlésen vehették át elismerésüket az ország legjobbjai február 27-én Budapesten, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság székházában. Mint az elmúlt évet értékelő és az idei év feladatait megszabó állománygyűlésen elhangzott, a katasztrófavédelem kiválóan teljesítette feladatát – tudatta keddi közlésében az igazgatóság.

Harsányi Zoltán átveszi az elismerést
Harsányi Zoltán átveszi az elismerést
Forrás: Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Az évértékelő és feladat-meghatározó állománygyűlés Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, főigazgató prezentációjával kezdődött. A főigazgató összefoglalta az elmúlt év legfontosabb eseményeit, legjelentősebb fejlesztéseit és kiugró eredményeit. Mint elmondta, a katasztrófavédelem teljesítette vállalt küldetését, fejlesztette eszközparkját, infrastruktúráját, laktanyák épültek, korszerűsödtek, és a legszélsőségesebb viszonyok között is helytállt az állomány. Ezek után elismerések átadása következett, amelyeket Bolcsik Zoltán rendészeti államtitkár és Góra Zoltán főigazgató adott át a legkiválóbbaknak.

Az Év katasztrófavédelmi őrse címet a Hajdúböszörményi Katasztrófavédelmi Őrsnek adományozta, melyet Harsányi Zoltán tűzoltó százados, őrsparancsnok vett át.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában