Összefoglaló

2023.02.22. 09:41

Kidőlt fenyőfához, lehasadt faághoz siettek a hajdú-bihari tűzoltók

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Egy nyárfa egyik ága lehasadt, majd a magasban lógott Hajdúszoboszlón, a Dózsa György úton. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra át kéziszerszámokkal távolították el az ágat – közölte szerdai összefoglalójában a katasztrófavédelem.

Egy húsz méteres fenyőfa dőlt meg veszélyesen Berettyóújfaluban, a Kossuth utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók dugólétrán át mentőkötéllel és motoros láncfűrésszel vágták ki a fenyőt.

Hajdúböszörményben, a Csángó utcában egy nyolcvan négyzetméteres családi ház egyik szobájában berendezési tárgyak égtek. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral oltották el a tüzet. A ház lakója nem sérült meg.

Baleseteknél helyszíneltek, bűncselekmények elkövetését érték tetten a rendőrök

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek könnyű sérüléssel végződtek – tudatta a rendőrség összefoglalójában.

A szolgálatot ellátó állomány hét személyt fogott el, ebből hat főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy embert pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 11 személyt állítottak elő, ebből öt főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt.

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában