Összefoglaló

2023.02.28. 08:29

Kész életveszély: a szomszéd udvarra omlott egy ház fala Körösszegapátiban

Meghasadt fák és lángoló avar miatt is riasztották a tűzoltókat hétfőn.

Körösszegapátiban egy leomlott házfal adott munkát a hajdú-bihari tűzoltóknak (illusztráció)

Forrás: Napló-archív

Egy útra dőlt nyárfa akadályozta a forgalmat hétfőn hajnalban Debrecen közelében, a 48-as számú úton. A cívisvárosi hivatásos tűzoltók a fát két motoros láncfűrésszel vágták ki.

Kidőlt egy lakatlan ház falazata hétfő délelőtt Körösszegapátiban, az Arany János utcában. A komádi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. A törmelék a szomszédos ház udvarára borult, valamit a szomszéd filagóriájának tetőszerkezetében is kárt okozott. A tűzoltók a meglazult részeket eltávolították, és a területet lezárták. 

Körösszegapáti, házfal, katasztrófavédelem, tűzoltóság, Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Az életveszélyessé vált lakóház Körösszegapátiban
Forrás: Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 

Lehasadt egy fűzfaág, amely veszélyeztette a forgalmat Debrecenben, a Károli Gáspár utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói kihúzós létrán át láncfűrésszel távolították el az ágat.

Munkagép lángolt egy teherautó platóján hétfő délután Létavértesen, az Irinyi utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a tüzet.

Égett az avar hétfő délután Hajdúböszörményben, a Nagy-Bocskai szőlőkertben. A városi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet – összegezte portálunknak a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vármegyei szóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában