A legjobb helyre került az összeg

2023.01.13. 13:28

Pénzadománnyal jutalmazta Fülöp önkormányzata a speciális mentőket

A község polgármesterével és a rendőrökkel közösen kerestek a kutató-mentők egy eltűnt fiatalembert.

Forrás: MW-archív (Fotó: Molnár Péter)

Kellemes meglepetésben volt része pénteken a Hajdú Speciális Kutató-Mentő Egyesület tagjainak.

Mint a Facebook-bejegyzésükben olvasható, 2022 novemberében és decemberében egy 19 éves, középsúlyos autista fiatalember keresésben vettek részt Fülöp környékén, a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság működési területén. Négy napot töltöttek kutatással, végül lakossági jelzés alapján lett meg a fiatal fiú, ám sajnos tragédiával végződött a keresés. 

Az eltűnés napjától a település polgármestere, Hutóczki Péter is jelen volt, aktívan részt vett a keresésben, több kollégájával közösen. Emellett az egyesület a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság vezetőségének is elismerte az erőfeszítéseit.

Ezúton szeretnénk megköszönni Hutóczki Péter polgármester úrnak, Fülöp Község Önkormányzatának a megtisztelő felajánlást, a mai napon számlánkra érkezett pénzadományukat. Egyesületünk non-profit szervezet, önkéntesként végezzük a munkánkat. Nagyon megtisztelő, hogy a mai nehéz helyzetben támogatják a munkánkat – írják a speciális mentők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában