Összefoglaló

2022.11.07. 08:17

Tetőtűzhöz siettek a hajdú-bihari tűzoltók

A debreceni lánglovagok egy baleset helyszínére siettek, ahol villanyoszlopot döntött egy autó.

Illusztráció

Forrás: Tóth Imre

Beton villanyoszlopnak ütközött egy személyautó vasárnap délelőtt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Penészleken, az Arany János utcában. Az oszlop kidőlt, a helyszínre a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység átvizsgálta a járművet és levontatta az úttestről, mert az akadályozta a forgalmat. Az autóban ketten utaztak, egy embert a mentőszolgálat kórházba szállított. Az áramszolgáltató a villanyoszlop helyreállítását a műszaki mentés után azonnal megkezdte.

Lángok csaptak fel vasárnap délután Biharugrán, a Hatház utcában. Egy családi ház tetőszerkezete égett. A berettyóújfalui hivatásos és a komádi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik három vízsugárral határolták körbe a területet és oltották a lángokat. Az oltás közben egy gázpalackot is kivittek az épületből, így az nem hasadt fel. A családi házban egy ember lakott, ő nem sérült meg, ideiglenesen rokonokhoz költözött – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában