Összefoglaló

2022.10.12. 08:22

Fűzfák repedtek és autó lángolt Hajdú-Bihar megyében

Este műszaki mentéshez vonultak a tűzoltók Pallag közelébe.

Árokba hajtott egy autó kedd este a Pallagi úton

Forrás: Czinege Melinda

Az úttestre dőlt egy fűzfa ötméteres ága Komádi közelében. A faág útakadályt képezett, ezért a település önkormányzati tűzoltói motoros láncfűrésszel eltávolították. Egy másik fűzfa a debreceni Pereces utcában okozott gondot. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétrán át, motoros láncfűrész segítségével vágták le a közúti és gyalogos forgalmat veszélyeztető ágat.

Kigyulladt egy autó motortere kedden Balmazújvároson, a Deák Ferenc utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Tűz keletkezett kedd este egy nyírmihálydi családi házban, a József Attila utcában. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet, majd hőkamerával átvizsgálták az épületet. A tűzben nem sérült meg senki.

Árokba hajtott kedd este egy autó Debrecen közelében, a Pallagi úton. A cívisvárosi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd elvégezték az áramtalanítást – tudatta portálunkkal a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában