Épülhet az őrs

2022.03.31. 18:03

Letették a nyíradonyi tűzoltólaktanya alapkövét

Forrás: Molnár Csilla

Csütörtökön délelőtt ünnepélyes keretek között helyezték el a városszéli Európa Parkban a nyíradonyi tűzoltólaktanya alapkövét.

 

Magyarország Himnuszának eléneklése után Tasó Béla, Nyíradony polgármestere köszöntötte az ünneplőket, aztán Kovács Ferenc tűzoltó dandártábornok osztotta meg ünnepi gondolatait. Tasó László országgyűlési képviselő beszédében arról tett említést, régi álom válik valóra újra Nyíradonyban, a mentőállomás átadása után a nyíradonyi tűzoltólaktanya újabb nagy előrelépést jelent a vidék, illetve a járási székhely számára.

 

A résztvevők ezután időkapszulát helyeztek el, majd ünnepélyesen letették a laktanya alapkövét. Az ünnepség zárásaként a Nyírbrass együttes koncertjét hallgathatták meg az egybegyűltek.

 

MCs

 

Fotónkon balról jobbra: Paládi Jenő, a Nyírségi Magasépítő Kft. ügyvezetője, Kovácsné Frank Magdolna, Nyíradony alpolgármestere, Tasó Béla Nyíradony polgármestere, Tasó László országgyűlési képviselő, Konkoly József, a Debreceni Hivatásos Tűzoltóparancsnokság parancsnokhelyettese, tűzoltó őrnagy, Terdik György, a Nyíradonyi Katasztrófavédelmi Őrs parancsnoka, tűzoltó százados, valamint Kovács Ferenc tűzoltó dandártábornok

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában