28 RENDBELI CSALÁS MIATT KELL FELELNIE

2021.11.15. 11:23

Az interneten verhette át áldozatait egy 29 éves nő Hajdúnánáson

A hajdúnánási rendőrök befejezték a nyomozást, a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

Fotó: illusztrácó / police.hu

A rendőrségre több bejelentés is érkezett 2020 decembere és 2021 márciusa között internetes csalásokról. A sértettek elmondták, hogy egy közösségi oldalon meghirdetett terméket szerettek volna megvásárolni. Az eladóval megegyeztek a vételárban, majd elutalták a kért összeget, azonban ezt követően se az árucikket nem kapták meg, se az hirdetőt nem tudták többet elérni – írja a police.hu.

A nyomozók az ügy felderítésébe kezdtek és hamar a látókörükbe került egy szászvári lakos. A 29 éves nő a gyanú szerint leginkább női ruhákat és táskákat hirdetett, de volt olyan is, hogy gyerekágyakat, videójátékokat vagy műköröm építéshez szükséges eszközöket árult úgy, hogy azok soha nem voltak a birtokában.

A hajdúnánási bűnügyesek 28 rendbeli üzletszerűen elkövetett csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak nyomozást a nővel szemben. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában