Sziréna

2021.10.24. 12:25

Körözött személyt és túlsúlyos járművet is fogtak Ártándnál

A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség a férfit előállította, a sofőrnek pedig közigazgatási bírságot szabott ki.

Forrás: police.hu

A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai egy körözött személyt fogtak el, és egy túlsúlyos jármű vezetőjével szemben intézkedtek az Ártándi Közúti Határátkelőhelyen. A román férfi egy autóbusz utasaként jelentkezett belépésre október 23-án. A rendőrök ellenőrizték a külföldi adatait, amely során megállapították, hogy vele szemben a Szegedi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki közokirat-hamisítás miatt. A férfit elfogták, és előállították – tudatta a rendőrség.

Fotó: police.hu

Később egy szintén román állampolgárságú férfi az általa vezetett moldáv honosságú járműszerelvénnyel jelentkezett kilépésre még ugyanezen a napon. A biharkeresztesi határrendészek igazoltatták a sofőrt, majd az ellenőrzés során megállapították, hogy a járműszerelvény 650 kilogrammal meghaladta a megengedett legnagyobb össztömeget. A jármű vezetőjének közigazgatási bírságot szabtak ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában