hírek a határról

2021.09.15. 09:31

Túlsúlyos járművet és körözött autót kapcsoltak le Ártándon

A biharkeresztesi rendőrök a túlsúlyos jármű vezetőjével szemben közigazgatási bírságot szabtak ki, a körözött gépkocsi sofőrjét pedig előállították.

Fotó: police.hu

Ártánd Közúti Határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy férfi 2021. szeptember 14-én 10 órakor az általa vezetett teherautóval. Az egyenruhások igazoltatták a sofőrt, majd ellenőrizték a járművet, amely során megállapították, hogy 520 kilogrammal meghaladta a megengedett legnagyobb össztömeget. A rendőrök a sofőrrel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki – írja a police.hu.

A biharkeresztesi rendőrök aznap 16 óra 30 perckor egy másik járművet is ellenőriztek, ez esetben egy román állampolgár jelentkezett kilépésre személygépkocsijával. Az ellenőrzés során kiderült, hogy az autót a Kisvárdai Rendőrkapitányság körözi, ezért a férfit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították, a járművet pedig lefoglalták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában