Összefoglaló

2021.09.19. 10:53

Kiskutya mentésében is segédkeztek a megyei tűzoltók

Az eb egy aknába esett bele.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Szennyvízaknába esett egy kiskutya Komádiban, az Árpád utcában szeptember 18-án. Délután riasztották a komádi önkormányzati tűzoltókat, akik egy kötél és kéziszerszámok segítségével kimentették a kutyát. Majd ideiglenesen befedték az aknát, a további balesetek megelőzése céljából – tudatta a katasztrófavédelem.

Késő este egy autó sodródott le az útról, majd fának csapódott Debrecen külterületén. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik a járművet átvizsgálták, áramtalanították, majd a kidőlt fát is kivágták.

Tíz személyt állítottak elő

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek közül egy súlyos, míg egy könnyű sérüléssel végződött – közölte a rendőrség.

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 10 személyt állítottak elő, ebből ötöt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 14 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában