Sziréna

2021.09.16. 11:11

Több megyénkbeli személy is szerepel a körözési toplistán

Berettyóújfalui és debreceni születésű személyek adatai is megtalálhatók a legkeresettebb bűnözők nyilvántartásában.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Megjelent a körözött személyek friss toplistája a Magyar Rendőrség hivatalos oldalán. A legkeresettebb gyanúsítottak között több hajdú-bihari születésű személy fényképe és adatai is láthatók. A megyénkhez köthető férfiakat kábítószer-kereskedelem és csalás megalapozott gyanúja miatt keresi a rendőrség a velük szemben fennálló elfogatóparancs alapján.

A debreceni születésű, 37 esztendős Bódi Viktort kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt körözik.

A szintén debreceni születésű, 44 éves Soltész Zoltánt szabadságvesztés letöltése céljából, továbbá csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt keresik.

A berettyóújfalui születésű, 61 éves Ferencsik Kálmánnal szemben költségvetési csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt adtak ki elfogatóparancsot.

Amennyiben valamelyiküket felismeri, vagy információval rendelkezik hollétéről, tegyen bejelentést a rendőrségi honlapon, a körözött személy adatlapjáról elérhető üzenetküldő alkalmazással! A bejelentés elküldése anonim módon is lehetséges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában