Összefoglaló

2021.09.18. 09:53

Erkélytűz miatt is kivonultak a megyei tűzoltók

Ezen kívül lehasadt faág és meglazult vakolat eltávolításában segédkeztek.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Debrecenben, a Holló János utcába riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat szeptember 17-én. Egy faág lehasadt, és három parkoló autóra esett. A tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a faágat – közölte a katasztrófavédelem.

Meglazult a vakolat egy társasház oldalán, és a darabok egy autóra estek Berettyóújfaluban, a József Attila lakótelepen. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal távolították el a meglazult vakolat részeit.

Fa miatt vonultak délután Debrecenben, a Nagyerdei körútra a tűzoltók. Az Egyetem bejárata előtt egy nagy fa egyik ága leszakadt, és a közúti forgalmat veszélyeztette. A debreceni hivatásos tűzoltók eltávolították az ágat.

Balmazújvárosban, a Csokonai utcában egy lemezdarabot szakított le a szél. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók a még meglazult lemezeket kéziszerszámokkal távolítottak el.

Tűz keletkezett egy második emeleti erkélyen Hajdúszoboszlón, a Major utcában péntek délután. A város hivatásos tűzoltóinak kiérkezésére már az ott lakók a tüzet eloltották, így az egység az utómunkálatokat végezte el.

Tizenhárom személyt állítottak elő

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amely könnyű sérüléssel végződött – tudatta a rendőrség.

A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, ebből négyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, három személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, míg egy külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 13 személyt állítottak elő, ebből hatot bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.

https://haon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/tarsashaz-erkelye-gyulladt-ki-hajduszoboszlon-5653634/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában