vége a nyomozásnak

2021.09.13. 08:53

Egy tuskónál ért véget az éjszakai kocsikázás Pocsajban

Két helyi férfi ellen emelhetnek vádat.

Fotó: police.hu

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított otthonában italozott, majd átment az egyik rokonához március 6-án 20 óra 30 perc körül. A 25 éves férfi az ismerősével együtt autóba pattant, és elindult kocsikázni, de útjuk nem tartott sokáig. Miután az 54 éves társa átadta a volánt, a fiú nem sokkal később nekihajtott egy fatuskónak, tudatta közleményben a megyei rendőr-főkapitányság.

Fotó: police.hu

Mint írják, a helyszínre érkező járőrök alkoholszondát alkalmaztak a sofőrökkel szemben, ami a fiatalabb férfinél pozitív értéket jelzett, továbbá kiderült az is, hogy egyiküknek sincs jogosítványa. A nyomozók a két pocsaji lakost gyanúsítottként kihallgatták, mindketten beismerő vallomást tettek. A rendőrök a 25 éves férfivel szemben járművezetés ittas állapotban vétség, míg társával szemben járművezetés tiltott átengedése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást.

Fotó: police.hu

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában