összefoglaló

2021.07.26. 08:37

Oszlopot döntött egy autós Fülöpnél

Két esethez is riasztották vasárnap a nyíradonyi tűzoltókat. Ügyeleti hírek.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Vasárnap délelőtt Fülöp és Bánháza között egy magyar forgalmi rendszámú személyautó az árokba hajtott. Az autó kiütött egy telefonoszlopot is. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók a gépjármű áramtalanítását végezték el, és a forgalmi akadályt képező oszlopot távolították el az útról – áll a megyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Vasárnap kora este Nyíradony és Aradványpuszta között a vasúti töltés mellett megközelítőleg harminc négyzetméteren száraz avar, gaz égett. A tüzet a nyíradonyi tűzoltók oltották el.

Hat tettenérés, tizenhét előállítás

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül egy súlyos, egy pedig könnyű sérüléssel végződött – olvasható a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány hat személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 17 személyt állítottak elő, közülük nyolc főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kilenc esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában