Bocsánatkérésre várva

2021.07.12. 11:56

Nem tesz feljelentést a kenyérpirítóval eltalált motoros

Kidobott kenyérpirító talált el egy motorost pénteken késő este Debrecenben.

Fotó: olvasói felvétel

A Faraktár utcai felüljáróra hajtottak fel a mögötte ülő barátnőjével, amikor valószínűleg az egyik lakásból kihajított kisgép miatt kellett hirtelen befékezniük – árulta el a Naplónak az anonimitást kérő férfi, aki egyébként az eset részleteit megosztotta a Debrecenben Hallottam elnevezésű Facebook-csoportban.

A helyi lakos megkeresésünkre elmondta, abban a pillanatban, ahogy meglátta a kenyérpirítót, azonnal lelassított és megpróbálta kikerülni, hogy egyikőjüknek se essen komolyabb baja. – Szerencsére nem történt tragédia, befékeztem, viszont kikerülni nem tudtam. Ezt követően a híd melletti parkolóban leparkoltunk és visszasétáltunk, hogy a kisgép darabjait az útról átrakjuk a járdára – ezzel megelőzve egy esetleges balesetet – mondta. Majd hozzátette, az ügyben nem tesz feljelentést, de mindenkit óvatosságra int. Ezért is számolt be az interneten az esetről, mert szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy egy ilyen cselekedetnek súlyosabb következménye is lehetne. Illetve remélte, hogy esetleg jelentkezik az elkövető és bocsánatot kér, azonban ez még nem történt meg.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában