Sziréna

2021.07.16. 10:22

Befejezték a nyomozást az újfalui fénysorompós baleset ügyében

Az 51 éves gyanúsított ittasan ült a volán mögé – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi közlekedett személyautójával február 9-én 12 óra körül a 4811-es úton, Konyár irányába. A sofőr túl gyorsan hajtott, ezért egy vasúti átjáró előtt elvesztette az uralmát a gépkocsi irányítása felett, lesodródott az útról és nekicsapódott az egyik fénysorompónak. A balesetben senki nem sérült meg – olvasható a police.hu oldalon.

A rendőrök a konyári lakossal szemben még a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért őt előállították további mintavételre. Gyanúsítotti kihallgatásán később elismerte a felelősségét a baleset okozásáért és nem tagadta, hogy alkoholt fogyasztott mielőtt elindult az autóval.

Fotó: police.hu

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény, valamint járművezetés ittas állapotban vétség miatt folytatott vele szemben nyomozást. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az ügyben és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában