autósok, figyelem!

2021.06.15. 11:37

Lezárják a 354-es főút egy szakaszát kerékpárverseny miatt

Csütörtökön csaknem tíz órán keresztül lesz forgalomkorlátozás az elkerülőn.

Fotó: DKSI

Az országúti kerékpáros versenynaptár egyik kiemelt hazai eseményét, Magyarország 2021-es egyéni időfutam-bajnokságát rendezik meg június 17-én, csütörtökön a 354-es főúton – tudatta közleményben a rendező DKSI. Fontos információ a résztvevőknek, hogy a verseny területét a 4-es főúton keresztül lehet megközelíteni. A Budapest felől érkezőknek ajánlott a Hajdúböszörménynél lévő lehajtón elhagyni az M35-ös autópályát, és Hajdúhadház irányában elérni a 4-es főutat. A versenyközpont a bocskaikerti Teleki utca végén lesz. A verseny a magas nevezési szám miatt már 9 órakor elindul.

A bajnokság forgalomkorlátozással jár: ez 7 órától előreláthatólag 17 óráig tart, emiatt a 354-es számú főút – 35-ös számú főút és a 4-es számú főút csomópontja közötti szakasza – le lesz zárva. Szintén lezárják Nyíregyháza irányából a 4-es számú főút Bocskaikerti csomópontját

- tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

Az útlezárás miatt az M35-ös autópálya irányából a 35-ös főútra terelt járművek vezetői Debrecenben, a Böszörményi út, Füredi út, Bem tér, Nyíl utca útvonalon, az Árpád téren keresztül tudják folytatni útjukat a 4-es számú főútig. A másik lehetőség Hajdúböszörmény központján keresztül vezet a 3507-es számú úton a 4-es számú főútig.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.

A mezőny egyébként igen nívós lesz, az idei Giro d'Italián elinduló Valter Attilát és Dina Mártont, a regnáló magyar időfutambajnokot, Peák Barnabást, valamint az országúti bajnok Filutás Viktort is láthatja majd a közönség.

További technikai információk a DKSI honlapján érhetők el.

Borítóképünkön Peák Barnabás látható

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában