szakszerű ellátás

2021.05.05. 10:35

Rendőrök mentették meg egy nő életét a Nagyerdei körúton

Az egyenruhások lélekjelenlétének és szakszerű ellátásának köszönhetően nem történt nagy baj.

Fotó: illusztráció / police.hu

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. május 5-én, nem sokkal éjfél után érkezett bejelentés arról, hogy egy debreceni nő személygépkocsival indult el otthonából rokonlátogatásra, de oda nem érkezett meg. Telefonján nem érhető el. A szolgálatban lévő járőrök megkapták a jármű adatait, illetve az asszony személyleírását – olvasható a police.hu-n.

Két órával később arról értesültek, hogy a Nagyerdei körúton egy zavart állapotú nőt láttak, vélhetően bajban van. Az egyenruhások az adott helyen megtalálták az autót, ami megegyezett az eltűnt nő gépjárműjével.

A járőrök több száz méterrel arrébb leltek rá az asszonyra, aki súlyos sérüléseket okozott magának, erősen vérzett.

Lévai Erika őrmester, Olajos László törzszászlós, Balogh Ádám őrmester, Szabó Mihály törzszászlós, Puskás Tímea törzsőrmester és Bocskai Ibolya Anna rendőr hallgató azonnal megkezdte a személy ellátását. A vérzés elállítására nyomókötést alkalmaztak, a kihűlés megakadályozása érdekében pedig pléddel takarták be, vele maradtak a mentőszolgálat kiérkezéséig. A nő életét a szakszerű ellátásnak köszönhetően sikerült megmenteni, állapota stabilizálását követően a mentők kórházba vitték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában