a tűzoltók napja

2021.05.04. 20:30

Hajdúsámsonban is elismerést adtak át

Május 4-e Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja.

Fotó: Dandé Melinda

Ebből az alkalomból szakmai elismerése jeléül a város önkormányzatának is minden évben lehetősége van jutalmaznia egy helyi tűzoltót. Idén Kupás Gergőt, címzetes tűzoltó törzszászlóst részesítette elismerésben az önkormányzat szakmai, emberi hozzáállásáért, valamint a tűzoltó versenysport területén országos szinten is kiemelkedő teljesítményéért.

– Örömmel tölt el, hogy városunkban sok tűzoltó van, akikről tudjuk, lelkiismeretesen és nagy szakmai tudással végzik munkájukat, szinte minden évben tudunk jutalmazni valakit a tűzoltóságtól, aki hajdúsámsoni – osztotta meg gondolatait Antal Szabolcs polgármester az ünnepélyes díjátadón. A rendezvényt jelenlétével megtisztelte Deák László tűzoltó alezredes, valamint Tasó László országgyűlési képviselő is, aki méltatta a tűzoltók munkásságát, a mindennap hőseit, akiknek nem lehet elégszer meghálálni munkájukat, emberségüket – hangzott el köszöntőjében.

Dandé Melinda

Borítókép: Antal Szabolcs (balról), Kupás Gergő, Deák László és Tasó László az ünnepségen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában