Ügyeleti hírek

2021.02.03. 08:33

Két embert vittek kórházba a kedd esti baleset helyszínéről

A fának ütközött járművet a debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították.

Fotó: Matey István

Kerítés közé szorult egy nagytestű kutya tegnap délután Debrecenben, a Petúnia utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel szabadították ki a szorult helyzetbe került ebet, akinek az ijedségen kívül más baja nem lett.

Fának ütközött egy személygépkocsi tegnap kora este Debrecenben, a Salétrom utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói a járművet átvizsgálták, majd áramtalanították. Az autóban ketten utaztak, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.

Lehasadt egy nyárfa ága, amely veszélyeztette a közúti forgalmat tegnap este Debrecenben, a Mátyás király utcában. A helyi hivatásos tűzoltók keretes fűrész segítségével eltávolították a veszélyes ágat.

Árokba hajtott egy személygépkocsi tegnap késő este a 48-as számú főút 7-es számú kilométerszelvényénél. A debreceni hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították. Az autóban egy ember utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ami súlyos sérüléssel végződött – számolt be a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány 7 személyt fogott el, akik közül 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 személyt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 22 személyt állítottak elő, közülük 13 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 1 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában