ügyeleti hírek 🚨

2021.01.26. 09:35

Hétfőn Kokadra és Debrecen több pontjára riasztották a tűzoltókat

A katasztrófavédelem ismét részletesen beszámolt a megyét érintő fontos eseményekről, rendőri intézkedésekre is sor került.

Fotó: hajdu.katasztrofavedelem.hu

Hétfő hajnalban egy lakatlan családi ház tetőszerkezetében keletkezett tűz Debrecenben, a Kinizsi utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet.

Kokadon, a Rákóczi Ferenc utcában egy ház kéményében a korom égett. A létavértesi önkormányzati és debreceni hivatásos tűzoltók a tisztító nyíláson keresztül eltávolították a lerakódást, így a tűz nem terjedt tovább.

Kora délután egy kerítés áthidalójáról hullottak a cserepek Debrecenben, a Nyíl utcában. A gyalogos forgalmat veszélyeztette, ezért a debreceni hivatásos tűzoltók dugólétrán át eltávolították a cserepeket.

Délután két autó ütközött össze a debreceni Mikepércsi úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói elvégezték az áramtalanítást – számolt be a katasztrófavédelem.

Az elmúlt 24 óra intézkedései

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, akik közül két főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személyt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 16 személyt állítottak elő, közülük hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés nyolc esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában