Összefoglaló

2020.12.04. 08:33

Vízzel teli árokba esett egy kutya Ladányban, a tűzoltóknak kellett kimenteni

A szomszéd megyében villanyóraszekrény égett, ott a komádi tűzoltók avatkoztak be. Ügyeleti hírek.

Fotó: katasztrófavédelem

Csütörtök hajnalban a Biharugrán, a Bölönyi utcában egy családi ház villanyóraszekrényében keletkezett tűz. A komádi önkormányzati tűzoltók hőkamerával átvizsgálták az épületet – közölte a megyei katasztrófavédelem.

Egy kutya nem tudott kijönni egy vízzel teli árokból a püspökladányi Kaán Károly utcában, ezért riasztották a helyi hivatásos tűzoltókat. Az egység dugólétra segítségével mentette ki a kutyát.

Fotó: katasztrófavédelem

Rendőrség: négy tettenérés, kilenc előállítás

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, akik közül négy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, négy személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök kilenc személyt állítottak elő, közülük öt főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában