el kell szállíttatni

2020.12.01. 19:53

Keresik az árokban vesztegelő autó tulajdonosát

20201125 Nagyhegyes Fotó: Matey István MI Hajdú-bihari Napló Elhagyatott jármű vesztegel a 33-as főút mellett Nagyhegyes térségében, amely több, mint egy hónapja szenvedett balesetet.

Fotó: Matey István

Hetek óta árokban van egy feltehetően balesetezett személygépkocsi a 33-as főút, Tiszafüred felé haladva jobb oldalon, a balmazújvárosi-nagyhegyesi körforgalom és a Keleti-főcsatorna között. A Magyar Közútnál érdeklődtünk, hogy kinek a felelőssége azt elszállítani és ez mikor történhet meg.

– Fő- és mellékutak esetében, ha nincs balesetveszélyes helyen a jármű, akkor nincs jogosultságunk azt elszállítani. Ebben az esetben az elszállítás a rendőrség, illetve a tulajdonos feladata. Már felvettük a kapcsolatot az illetékes rendőrkapitánysággal, hogy megtudjuk a tulajdonos nevét, elérhetőségét, és felszólítsuk a roncs jármű elszállítására. A rendőrségi tájékoztatás erről még folyamatban van – válaszolta kérdésünkre Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Zrt. Kommunikációs osztályának vezetője.

KZS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában