Ügyeleti hírek

2020.12.14. 08:37

Karambolhoz és épülettűzhöz is vonultak a tűzoltók

A rendőrség három személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedett és hat embert állított elő vasárnap.

Fotó: Napló-archív

Összeütközött két autó vasárnap kora délután Ebesen, a 4-es számú főúton. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók a helyszínre vonultak és elvégezték az áramtalanítást. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Kigyulladt egy melléképület vasárnap délután Váncsodon, az Alkotmány utcában, ahová a berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek három vízsugárral oltották a lángokat és védték a lakóépületet, hogy arra ne terjedjen tovább a tűz. A melléképületben egy gázpalack is volt, amelyet a tűzoltók egy ablakon keresztül vittek ki, így az nem hasadt fel. Bár a melléképületben működött a kazán, a lakóház fűtése más módon megoldott maradt – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése alapján az egyenruhások az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek.

A szolgálatot ellátó állomány 3 személyt fogott el, akik közül 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 1 külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 6 személyt állítottak elő, közülük 2 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 5 esetben történt.

Borítókép: Az ebesi baleset helyszíne

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában