ügyeleti hírek

2020.11.28. 10:48

Több baleset helyszínén is intézkednie kellett a hatóságoknak

Pénteken is számos esetben kellett riasztani a tűzoltókat és a rendőröket.

Fotó: Napló-archív

Péntek reggel Biharkeresztes és Berekböszörmény között egy autó az árokba hajtott. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, a mentőszolgálat pedig két embert kórházba szállított.

Kigyulladt az étel egy tűzhelyen Biharugán, a Széchenyi utcában. Az ott lévők a lángokat eloltották, így a komádi önkormányzati és berettyóújfalui hivatásos tűzoltók az utómunkálatok és az átszellőztetést végezték el.

Baleset történt péntek délután Debrecenben, a Szoboszlói úton. Két autó ütközött össze, a debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat három embert kórházba szállított – összesítette a történteket a katasztrófavédelem.

A rendőrség közleménye szerint a Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül egy súlyos, egy pedig könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány hat személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök nyolc személyt állítottak elő, közülük 1 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában