Ügyeleti hírek

2020.11.09. 09:10

Kútba zuhant birkát kellett menteni Nagycserén

Püspökladányban pedig egy konyhai tűzeset okozott riadalmat.

Fotó: Debreceni HTP

Lángra kapott egy páraelszívó tegnap reggel Püspökladányban, a Radnóti Miklós utcában. Az eset során megégett a gáztűzhely gázcsöve is. A helyi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott tartózkodó személy eloltotta a tüzet, az egység így csak az utómunkálatokra avatkozott be. Mivel az ingatlan fűtés nélkül maradt, az ott lakó ideiglenesen rokonhoz költözött.

Öt méter mély ásott kútba zuhant egy birka tegnap késő délután Nagycsere tanyán. A kút alján kevés víz volt, így a debreceni hivatásos tűzoltók dugólétra segítségével ki tudták menteni az állatot, melyet átadtak a tulajdonosnak – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint az egyenruhások az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek.

A szolgálatot ellátó állomány 6 személyt fogott el, akik közül 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, míg 2 külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 5 személyt állítottak elő, közülük 2 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 8 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában