ügyeleti hírek

2020.10.25. 10:06

Autós fennforgások miatt vonultak a katasztrófavédelem emberei

A tűzoltók beavatkozása mellett több rendőri intézkedésre is sor került.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Tegnap kora reggel Debrecenben a Hadházi és a Kórház utca kereszteződésében két személyautó ütközött össze. Az autóban hárman utaztak, nem sérült meg senki. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanításra avatkoztak be.

Hajdúhadház és Hajdúsámson között lesodródott egy autó az útról és az árokba hajtott. A sofőrt a mentőszolgálat kórházba szállított. A hajdúböszörményi tűzoltók áramtalanították a gépjárművet.

Szombaton délután a Faraktár utcában, egy autó az áruház előtti parkolóban álló másik autónak ütközött. A gépjárművet vezető sofőr a járművet önerejéből elhagyta. A debreceni tűzoltók a személyautó áramtalanítását végezték el – írja a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ami közül egy súlyos, míg kettő könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök nyolc személyt állítottak elő, közülük négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt – olvasható a police.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában