Sziréna

2020.09.30. 11:15

Vádjavaslat a sorozatbetöréssel gyanúsított fiatal férfi ellen

A gyanú szerint Hajdúdorogon és Hajdúviden tört be ingatlanokba.

Fotó: police.hu

Hat lopás róható egy 29 éves férfi terhére, aki ellen a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatott eljárást. A gyanúsított a bűncselekményeket 2019. december 8. és 2020. május 8. között követte el Hajdúdorogon, valamint Hajdúviden – közölte a police.hu. A megalapozott gyanú szerint B. Róbert betört egy hajdúdorogi családi házba 2019. decemberében, a helyszínről pedig pénztárcákkal és készpénzzel távozott. Két hónappal később egy másik ház udvaráról egy kerékpárt, míg március 9-én ajtókat és bútorokat, majd egy újabb helyről a hűtőben talált húst vitte el. Hajdúviden két ingatlanból kerékpárokat és szerszámokat zsákmányolt – sorolta közleményében a rendőrség.

A gyanúsított részletes beismerő vallomást tett, vele szemben – szabadlábon hagyása mellett – a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság négyrendbeli lopás bűntett és kétrendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást.

A rendőrök az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában