Felhívás

2020.09.18. 09:35

Továbbra is keresik az Erzsébet utcai haláleset gyanúsítottját – videóval

A hajdú-bihari rendőrök kérik a felvételen látható férfit, továbbá azokat, akik őt felismerik, hogy jelentkezzenek.

Fotó: YouTube / PoliceHungary

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt – írja a police.hu.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy járdán fekvő, sérült férfit találtak a rendőrök a debreceni Erzsébet utcában 2020. július 12-én hajnalban. Az 58 éves férfi életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni, belehalt sérüléseibe.

A rendelkezésre álló adatok alapján a kamerafelvételen látható férfi – aki Debrecenben, az Erzsébet utcában sétált 2020. július 12-én – kapcsolatba hozható a bűncselekmény elkövetésével.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a felvételen látható férfit, illetve azokat, akik őt felismerik, tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon (Debrecen, Kossuth utca 20.), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es számon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában