Videóval

2020.07.02. 16:37

Szerszámvásárlásból készpénzlopás lett Hajdúböszörményben

A helyi körzeti megbízottak egy órán belül elfogták a lopás gyanúsítottjait.

Fotó: YouTube / PoliceHungary

Bejelentés érkezett a rendőrségre július 1-jén délelőtt arról, hogy elloptak háromszázezer forintot egy hajdúböszörményi férfitól. A beszerzett adatok és a helyszíni szemle megállapításai arra utaltak, hogy két helyi férfi követhette el a bűncselekményt, akiket a sértett engedett be a házába. A feltételezett elkövetők eladó szerszámok megvásárlására jelentkeztek, azonban ahogy bejutottak az ingatlanba, az egyik férfi elterelte az áldozat figyelmét, míg a másik készpénz keresésébe kezdett. A sértett csak a távozásukat követően vette észre, hogy meglopták, ezért értesítette a rendőrséget – közölte honlapján a rendőrség.

A helyi egyenruhásoknak a kapott személyleírások alapján hamar a látókörükbe került egy 47 és egy 55 éves helyi lakos. A két férfit egy órán belül elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket a nyomozók.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást velük szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában