csúnya ügy

2020.06.23. 15:48

Kerítéssel és kitartottsággal gyanúsítanak egy férfit

Egy debreceni nő gyengéd érzelmeit használhatta ki az ibrányi férfi, hogy így jusson pénzhez.

Fotó: police.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya kerítés bűntette és kitartottság bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. R. 32 éves ibrányi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi szerelmet színlelt egy 22 éves debreceni nőnek, akinek az iránta tanúsított gyengéd érzelmeit kihasználva rávette arra, hogy külföldön prostitúciós tevékenységet végezzen, és az abból származó keresetéből eltartsa őt.

A férfi megszervezte, hogy a nő 2019 augusztusában Svájcba utazzon, és ott az általa előre biztosított szálláshelyen prostituáltként dolgozzon. A nő rendszeresen beszámolt a férfinak a prostitúcióból származó jövedelméről, és az utasításainak megfelelő pénzösszegeket átutalta. A nyomozók a férfit 2020. június 22-én elfogták, a rendőr-főkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Vallomásában elmondta, hogy a nő által küldött pénzt saját életvitelének finanszírozására használta fel. A férfi otthonában végrehajtott kutatás alatt a rendőrök több százezer forint készpénzt, valamint egy személygépkocsit foglaltak le, amelyek a nyomozás adatai szerint a bűnös tevékenységből származtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában