Besurranás

2020.06.29. 17:16

Haza sem ért, már el is kapták a rendőrök – videóval

Lopás gyanúja miatt nyomoznak a 24 esztendős derecskei férfivel szemben.

Fotó: YouTube / PoliceHungary

A berettyóújfalui rendőrök egy órán belül elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint a tulajdonos tudta nélkül bement egy ingatlanba, ahonnan különböző értéktárgyakat lopott el – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrségre 2020. június 28-án reggel érkezett bejelentés arról, hogy valaki besurrant egy bakonszegi ingatlanba, ahonnan ellopott egy mobiltelefont, egy fűkaszát és némi készpénzt. A beszerzett adatok és a helyszíni szemle megállapításai arra utaltak, hogy az elkövető attól se ijedt meg, hogy a lakók otthon tartózkodtak. Bement a lakásba, valamint a sértett szerelőműhelyébe, és az általa értékesnek tartott eszközöket a biciklijére pakolta. Még haza sem ért, amikor a rendőrök megállították az utcán, és elszámoltatták a nála lévő tárgyakkal kapcsolatban – derül ki a police.hu közleményéből.

A nyomozók előállították 24 éves derecskei férfit a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, a nála lévő tárgyakat pedig lefoglalták, majd visszaadták a sértettnek.

Fotó: police.hu

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában