süvítő szelek

2020.06.23. 20:44

Fák dőltek ki, ágak szakadtak le Hajdú-Bihar megyében kedden – fotókkal

Debrecenben több helyen dolgoztak az egységek, egyebek közt a Hadházi útra és a Gvadányi utcára is riasztották a tűzoltókat.

Fotó: Matey István

Elsősorban Debrecenben kérték a tűzoltók segítségét kedden az erős szelek okozta fakidőlések, ághasadások miatt – számolt be a katasztrófavédelem.

Az Abigél utcában egy harmincméteres fa dőlt ki, ágai veszélyeztetették a forgalmat. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói láncfűrésszel avatkoztak be. A Pallagi úton egy húszméteres fa az úttestre dőlt, a tűzoltók távolították el. A Kristály utcában egy hatméteres faág hasadt le, az esethez létraszert is riasztottak. A Szávay Gyula utcában azért kérték a tűzoltók segítségét, mert egy harmincméteres fa megdőlt, a forgalmat is veszélyeztette. Berettyóújfaluban, a Jegyzőkert utcában egy hatméteres ág hasadt le, a város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel és kéziszerszámokkal avatkoztak be. Az egységek folyamatosan dolgoznak a károk felszámolásán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában