ügyeleti hírek

2020.06.07. 10:20

Eseménydús volt a nyár első szombatja a tűzoltók számára

Szivárgott a gáz, égett a gaz, autók ütköztek, a tűzoltók tették a dolgukat, rendőri intézkedésekre is sor került szombaton.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Szombat délelőtt Hajdúsámsonban, a Fő utcában gázvezetékből szivárgott a gáz. A debreceni hivatásos tűzoltók mellett a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is riasztották a helyszínre. A területet lezárták négy ingatlant áramtalanítottak, biztosították a tűzoltók a helyszínt a gázszolgáltató munkatársainak kiérkezéséig.

Két autó ütközött össze Zsáka külterületén a 47-es számú főúton közelében. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, a mentőszolgálat pedig egy embert kórházba szállított.

Szombat délután Hajdúszovát külterületén horgásztó partján a száraz gaz égett. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók. A tüzet kéziszerszámokkal oltották el.

Erdei pihenőházat veszélyeztetett egy fenyőfa emiatt a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották szombat délután Debrecenbe, a Panoráma útra. A tűzoltók a fát motoros láncfűrésszel kivágták – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül egy súlyos és egy könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány 16 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 22 személyt állítottak elő, közülük 15 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában