ügyeleti hírek

2020.04.16. 10:25

Égett a kuka, nem nyílt ki a lift

Kisebb tüzekhez, és balesethez is vonultak a hatóságok.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Szerda délben a debreceni Bartók Béla úton egy százötven literes kuka füstölt. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

Egy tíz emeletes társasház földszintjén egy ember a liftbe rekedt Debrecenben, az István úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói liftkulcs segítségével kinyitották az ajtót, így a liftben rekedt embert ki tudták engedni.

Kora este Nyírmihálydiban, a József Attila utcában egy háromezer négyzetméteres területen a gaz és a cserjés lángolt. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral fékezték meg a tüzet – összegezte a történteket a katasztrófavédelem.

A rendőrség tájékoztatása szerint a Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, ebből két főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személyt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök tíz személyt állítottak elő, bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában